Doprovodné programy na Grafice roku 2018

04 / 27 únor 2019 v Obecním domě v Praze

Doprovodné programy jsou zdarma k platné vstupence.

Těšíme se na Vás!

DOPROVODNÉ PROGRAMY K VÝSTAVĚ GRAFIKA ROKU 2018 A 24. CENA VL. BOUDNÍKA

Obecní dům v Praze

NE 10. 2. v 17.00 • Setkání s laureátkou 24. Ceny Vladimíra Boudníka Lenkou Vilhelmovou. Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

PÁ 15. 2. v 15.00 •  Workshop – Autorská kniha / sešit v unikátním balení! Vytvořte si originální dílo pro vlastní kresby, či poznámky. Workshopem budou provázet výtvarnice ze studia POP – PAP. Dílna – dobrovolný příspěvek k platné vstupence. Počet účastníků omezen, hlaste se prosím předem.

NE 17. 2. V 17.00 • Setkání a beseda s laureátkou 24. Ceny Vladimíra Boudníka Lenkou Vilhelmovou a       kurátorkou Vilmou Hubáčkovou. Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

ÚT 19. 2. v 18.00 • Setkání a beseda s laureáty a kurátorkami Grafiky roku 2018. Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

PÁ 22. 2. v 15.00 • Setkání s Květou Pacovskou a výtvarnicemi z POP – PAP studia nad autorskými knihami. Květa Pacovská je laureátkou Ceny poroty na Grafice roku 2018, nositelkou Ceny Hanse Christiana Andersena a ceny za nejkrásnější knihu světa Golden Letter (Zlatá litera). Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

SO 23. 2. v 16.00 • Poetické odpoledne ve výstavě Grafika roku: Akcent na citovost – Poezie básnířek přelomu 19. a 20. století i těch současných s šéfredaktorkou časopisu Artikl – Bárou Alex Kašparovou, Vendulou Ježkovou a Baronkou Obozněnko. Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

NE 24. 2. v 17.00 • Setkání a beseda s laureátkou 24. Ceny Vladimíra Boudníka Lenkou Vilhelmovou a       kurátorkou Vilmou Hubáčkovou. Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

ST 27. 2. v 18.00 • Dernisáž výstavy, setkání s laureáty • Prodejní akce Grafiky roku 2018 a Ceny Vl. Boudníka! Účast na setkání je zdarma k platné vstupence.

Podrobné informace k událostem sledujte prosím na našich stránkách www.grafikaroku.cz

nebo ve fcb události.

Doprovodné programy GR18 – official